Honninghagen

Sveberg – Malvik

12 eneboliger i funkisstil er ferdigstilt og overlevert til kjøpere.

Moderne og innholdsrike boliger med «det lille ekstra».
Tomtene og felles lekeplass er også opparbeidet.

Nedre Ila 5

I sentrumsnære Ila i Trondheim har vi bygd 43 borettslagsleiligheter i Nedre Ila 5. Leilighetene er i flere størrelser, fra 2-roms på 40,4 m2 til 4-roms på 72 m2 med parkeringskjeller under bakkenivå og tilhørende sportsbod til hver boenhet.

Gjennomgående god standard, lyse leiligheter med egen innglasset balkong. Flislagte bad. Kjøkken fra Norema med integrerte hvitevarer i stål. Fjernvarme brukes til oppvarming av varmtvann og gulvvarme i alle rom. Stor takterrasse på 250 m2 til fri benyttelse for beboerne.

Vikhov Park

På Vikhov i Malvik kommune har vi bygget og utviklet “Vikhov Park” Vikhov park er det «nye» området rundt den gamle døveskolen på Vikhov. Her har vi rehabilitert og utviklet 28 000 m2 med boliger og 4 500 m2 med kontor, forretning og undervisning.

I dag består boligdelen på Vikhov Park av 7 bygg; Kvartetten (2007), Symfonien (2008), Dirigenten (2008) og Harmonien (2009), samt B1 (2003), B4 (2005) og B5 (2001). Til sammen 180 leiligheter. Vårt kontor finner du også her. Alle byggene inneholder flotte, lyse og luftige leiligheter.

Svebergkollen

Svebergkollen er for deg som verdsetter forutsigbarhet og som forstår den tryggheten det gir at stolte fagfolk har bygget boligen din. Kvalitet i alle ledd er noe vi etterstreber i alle våre prosjekt. Når vi sier nøkkelferdig, mener vi 100 % nøkkelferdig.

Dessuten har du underveis muligheten til å gjøre individuelle tilpasninger slik at boligen blir akkurat slik du ønsker den skal ære. Så godt og endelig føle seg hjemme, føle at her er det godt å bo – ja her vil du trives. Med alt du trenger i nærheten og det du ikke alltid benytter nært nok, har du det beste fra to verdener. Landlig og sentralt.